Tradisjonell og naturleg mat frå Ryfylke

Syltetøy og spekemat frå eigne råvarer

Bestill  produkter her

Produkt

Spekematen vår er vidareforedla av Tor Åge Hunseid i Vikedal Gardsmat. Han har lang erfaring og kompetanse med å lage tradisjonell spekemat. Tor Åge har vunnet fleire prisar for produkta sine. Det er våre lam som brukes til foredling. Du kan smake på pinnekjøtet vårt hjå Smaken av Ryfylke der Sebastian lager magi av gode råvarer. Pinnekjøtet er og for sal hjå Spar på Hjelmeland, Landhandelen på Randøy og Ryfylke bakeri i Årdal.

Einerrøykt fenalår  - 3 igjen              kr 545,- pr kg

Einerrøykt pinnekjøt Utsolgt            kr 485,- pr kg 

Urøkt pinnekjøt   Utsolgt                 kr 485,- pr kg

Spekepølse  Utsolgt                        kr 175,- pr stk 


Syltetøy og saft laga på tradisjonelt vis. Bær, frukt og ville vekstar spelar hovudrolla i safta og syltetøyet vårt. Det er difor ikkje krydra og har lite sukker. 

Hylleblomstsaft 330 ml  Utsolgt       kr 125,- pr stk

Saft av geitrams  330 ml                  kr 125,- pr stk

Saft av mjødurt  330 ml  Utsolgt     kr 125,- pr stk

Plommesaft 330 ml  Utsolgt            kr 125,- pr stk

Saft av hagebær 330 ml   Utsolgt   kr 125,- pr stk  (solbær, rips, stikkelsbær og bringebær)

Plommesyltetøy  167 ml                    kr 115,- pr stk

Gelè 125 ml                                         kr 95,- pr stk

(Følgende typer gelè: rips, geitrams og rognebær/eple)

Saueskinn    frå kr 1450-2250, -